Georges Durdilly, noul şef la Airbus România

Georges Durdilly a fost numit şeful Airbus în România, înlocuindu-l în această poziţie pe Serge Durand, retras la pensie, conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES. 

Georges Durdilly, în vârstă de 60 de ani, va reprezenta grupul Airbus în relaţia cu autorităţile şi partenerii şi va sprijini dezvoltarea operaţiunilor comerciale. Acesta va fi, de asemenea, directorul general al Airbus Helicopters România. Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un Master Degree în Electronic and Data Porcessing Engineering, Georges Durdilly s-a alăturat grupului Airbus în urmă cu 10 ani, ocupând diverse poziţii în managementul companiei.

În ultimii 5 ani, el a fost, în cadrul Airbus Helicopters, şeful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office şi director adjunct NH90 Product Support în cadrul NH Industries. 'Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România şi sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid şi de durată. Sunt sigur că ambiţiile noastre, portofoliul complex de produse şi servicii împreună cu experienţa noastră internaţională sunt cele mai importante valori pentru dezvoltarea operaţiunilor în România, ţară care se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce priveşte elicopterele', a spus Georges Durdilly.

El va conduce echipa Airbus în România având ca prioritate creşterea prezenţei pe piaţa locală. Grupul Airbus este prezent în România cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space şi Premium Aerotec, deţinută integral de Airbus. Airbus este lider în aeronautică, spaţiu şi servicii conexe. În 2018, a generat venituri de 64 miliarde de euro şi a avut aproximativ 134.000 de angajaţi. Airbus este, de asemenea, lider european în ceea ce priveşte producţia avioanelor cisternă, de luptă, de transport şi pentru alte misiuni, precum şi una dintre cele mai mari companii spaţiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus furnizează cele mai eficiente soluţii civile şi militare din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel