George Soros a finanțat masiv grupuri radicale de activiști. ”Mitul” Greta Thunberg

George Soros
George Soros

George Soros a finanțat masiv grupuri radicale de activiști de mediu.

Un raport publicat în media americană precizează că George Soros a finanțat masiv grupuri radicale care s-au alăturat mișcării Global Climate Strikes. Soros ar fi finanțat aceste grupuri radicale de activiști de mediu cu 25 de milioane de dolari.

Cel puțin 22 de grupuri de activiști de stânga înscriși în Global Climate Strikes au primit finanțări din partea miliardarului George Soros. Aceste finanțări au fost efectuate în perioada 2000 - 2017 prin intermediul rețelei Open Society, informează și Media Research Center.

Nu doar Soros a finanțat

Deși aparent mișcarea a luat naștere în urma protestelor activistei de 16 ani, Greta Thunberg, se pare că cei care au dat naștere mișcării Global Climate Strike au beneficiat de finanțare masivă din partea lui George Soros.

Printre organizațiile care au primit finanțări de la Soros se numără: Fund for Global Human Rights, Global Greengrants Fund, 350.org, Amnesty International, Avaaz, Color of Change sau People's Action.

Finanțări masive în aceste grupuri de activiști de mediu au fost făcute nu doar de George Soros, ci și de NextGen America, dar și de democratul Tom Steyer, înscris în cursa prezidențială din Statele Unite.

Totodată, sursa citată mai precizează că în tot acest timp peste 500 de oameni de știință au participat la ONU la o dezbatere privind schimbările climatice. Aceștia au dat asigurări că, deși încălzirea globală este o realitate, momentan nu există niciun ”motiv de panică și alarmare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel