George Simion, reţinut. Unionistul a primit interdicție în Moldova

George Simion, liderul Acţiunii 2012,  a fost reţinut la Chișinău, fiindu-i interzis accesul în R. Moldova pentru 5 ani.

Liderul Acţiunii 2012, unionistul George Simion, a fost reţinut luni seara de câţiva angajaţi ai Biroului pentru Migraţie şi Azil al Republicii Moldova, în timp ce se pregătea sa plece în România. El a fost anunţat ca a primit interdicţie de intrare pe teritoriul Republicii Moldova pe termen de 5 ani, se arată într-un comunicat al Asociaţiei 'UNIREA-ODIP', informează marţi Radio Chişinău.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele Asociaţiei 'UNIREA - ODIP', Vlad Bileţchi, care a precizat că se afla lângă George Simion în momentul reţinerii acestuia. Potrivit lui Bileţchi, George Simion a fost urcat într-o maşină cu numere de înmatriculare civile şi a fost transportat spre frontiera cu România.

George Simion susține, într-o postare pe facebook în care a publicat și fotografii, că a fost și bătut odată cu reținerea sa.

Luni, 1 octombrie, liderul Acţiunii 2012 a venit în Republica Moldova, după ultima interdicţie care i-a fost aplicată pe 28 august, pentru 30 de zile. Acesta s-a aflat la Chişinău timp de câteva ore.

Vezi și: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel