George Pușcaș, decisiv. Un gol care menține Palermo în lupta pentru promovare

George Pușcaș a marcat un nou gol decisiv pentru Palermo, în Benevento – Palermo 1-2. El a contribuit astfel la menținerea echipei lui Roberto Stellone in cursa pentru promovarea directa in Serie A.

George Puscas a marcat din nou pentru Palermo, în serie B. Atacantul român a fost introdus pe teren în minutul 79 al partidei de pe terenul lui Benevento, în locul macedoneanului Nestorovski, și a avut nevoie de doar două minute pentru a marca golul doi pentru sicilieni, în minutul 81, într-un moment în care echipa sa conducea cu 1-0. De remarcat că Ilija Nestorovski este cel care a deschis scorul pentru sicilieni (42).

Pușcaș a înscris în poarta fostei sale echipe, pe care în urmă cu doi ani o ajuta să promoveze în Serie A, dupa o cursă spectaculoasă pe partea stângă. Românul a primit mingea, a intrat în careu din lateral și a expediat un șut plasat la colțul lung, deși unghiul nu era foarte bun, iar doi coechipieri așteptau pasa decisivă în gura porții.

Citește și: CFR Cluj - FCSB Rezultat pentru fotoliul de lider. Derby fără strălucire

Gol de mare atacant

Vârful naționalei României și-a asumat prin decizia luată un risc, pentru că a ales varianta de a duce el până la capăt acțiunea, însă a dovedit că are certe calități de vârf, pentru că portarul advers nu a avut nici o șansă la execuția atacantului lui Palermo. În semn de respect pentru fosta sa echipa, Pușcaș nu s-a manifestat după gol.

George Puşcaş a ajuns la 9 goluri marcate în 28 de partide în acest sezon.

Reușita lui Pușcaș este una deosebit de importantă pentru Palermo, deoarece echipa sa rămâne la un singur punct de primele două locuri, care asigură promovarea directă. Brescia conduce în clasament, cu 57 puncte (30 jocuri), urmată de US Lecce, 57 puncte (32 j), US Palermo, 56 puncte (31 j), Benevento, 50 puncte (31 j), etc. Primele două clasate promovează direct în Serie A, iar următoarele şase susţin un turneu de baraj pentru alt loc promovabil.

Citește și: Becali, după derby: N-am mai văzut așa ceva! I-a hotărât soarta lui Teja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel