EXCLUSIV  George Mihăiță, secretul succesului și idei preconcepute: Și despre mine se spunea într-un timp... - VIDEO

Actorul George Mihăiță a oferit un interviu în exclusivitate pentru DC News.

George Mihăiță a avut zeci de roluri în piese de teatru la Teatrul de Comedie, Teatrul L. S. Bulandra, teatrul Național I.L. Caragiale etc., precum și apariții TV, în seriale sau emisiuni de divertisment. A fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, "pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București".

În cadrul interviului a dezvăluit secretul său.

"Secretul – cred eu – este să vezi partea plină a paharului", a spus George Mihăiță. "Așa a fost construcția mea de mic", a adăugat acesta.

Idei preconcepute

"Noi suntem tratați de multe ori – și am trecut și eu prin asta – nu prea suntem văzuți în teatru de mulți regizori sau există idei preconcepute. Și despre mine se spunea într-un timp, era un regizor, nu dăm nume, nu are rost, norocul meu că nu era foarte important, spunea că nu-l iau pe Mihăiță în rolul ăla, că râde lumea", a povestit actorul.   

Amintim că, în cadrul interviului, George Mihăiță a fost întrebat dacă implicarea în politică a actorului Tudor Chirilă are un impact în spectacolele susținute de acesta.  "Nu. Tudor Chirilă are un public al lui și e destul de numeros. El joacă în Tartuffe. Are întotdeauna săli pline. E un foarte bun actor", a declarat George Mihăiță.

VEZI ȘI Tudor Chirilă, POLITICĂ. George Mihăiță: Că s-ar putea unii să nu-l placă... - VIDEO

De asemenea, George Mihăiță a povestit, la DC News, cum a luat ființă revista "Salut" și cum, prin intermediul publicației, a putut să ajute adolescenții.

VEZI ȘI Cum a luat ființă revista "Salut". George Mihăiță ne-a dat toate detaliile

VIDEO

Întregul interviu poate fi urmărit accesând link-ul de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel