George Maior, posibil lider de partid după prezidențiale

Numele directorului SRI, George Maior, este tot mai des vehiculat ca posibil președinte al unui partid de stânga, după alegerile prezidențiale din toamnă.

George Maior ar putea prelua frâiele PSD, după alegerile prezidențiale din toamnă, în eventualitatea în care Victor Ponta ar câștiga mandatul de la Cotroceni, variantă care a fost respinsă chiar de șeful SRI. De asemenea, George Maior ar putea prelua și funcția de premier.

Într-un astfel de scenariu, funcţia de director al SRI ar urma să fie preluată de vicepremierul din partea UNPR şi ministru de Interne, Gabriel Oprea, precizează DIGI 24.

Citește și: George Maior, despre presupusa șantajare a lui Băsescu

Numele lui George Maior a fost vehiculat şi în alt context, acela de candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, variantă lansată de sociologul Vasile Dâncu. Potrivit acestuia, George Maior ar putea fi acceptat mai uşor ca şi candidat din partea PSD, el fiind în trecut senator PSD.

Şi Elena Udrea spunea că Maior ar putea fi un bun candidat la prezidenţiale.

Citește și: Ce spune George Maior despre candidatura la Președinție

Scenariul referitor la preluarea șefiei PSD pare plauzibil în condițiile în care social-democrații nu au menținut în fruntea lor perdanții în alegeri. Victor Ponta este conștient de riscul la care se expune în eventualitatea acceptării candidaturii la președinție, urmat de un eșec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel