George Maior, în conducerea PSD? Cozmin Gușă: Dacă tot m-am dus în acest partid...

Klaus Iohannis a declarat, vineri, într-o discuție informală cu presa, că îl va schimba pe George Maior din funcția de ambasador al României în SUA. 

Cozmin Gușă a comentat acest subiect. El a zis că nici vorbă ca George Maior să vină la conducerea PSD.

”George Maior nu este potrivit să se integreze într-o structură de viitoare conducere a PSD. George Maior nu înseamnă reformă la PSD! Dacă tot m-am dus în acest partid... el nu se califică la capitolul reformă în PSD. Venirea lui George Maior ca șef la PSD este o speculație mare cât Casa Presei”, a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

”Poate să vină în România să scrie cărți. Chemarea sa mi se pare un lucru necesar. George Maior trebuia schimbat demult din funcția de ambasador. Nu am văzut multă performanță”, a mai spus Cozmin Gușă.

VEZI ȘI: BREAKING NEWS "Distrugere PSD." Alina Gorghiu, REPLICI cu Cozmin Gușă. "E o greșeală" / "Iohannis nu a zis așa ceva!"

Ambasador din 2015

George Maior este ambasadorul României în Statele Unite din iunie 2015 și a fost șef al SRI în perioada 2006-2015. Recent a fost implicat într-un scandal cu privire la rechemarea sa în țară, după ce un raport al Comisiei de control al SRI arăta modul discreționar în care Maior a folosit Serviciul.

Raportul Comisiei de control SRI, de la jumătatea lunii aprilie 219, privind colaborarea dintre SRI şi ANI arată că faptele fostului şef al Serviciului, George Maior, „se circumscriu unor acţiuni de poliţie politică, menite să afecteze grav procese democratice, pentru a obţine influenţă politică nelegitimă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel