George Ivașcu, ministrul Culturii: Sunt lucruri importante. M-au pus în situația de a vrea să lucrez - VIDEO

Rodica Mitu / 24 Martie 2018 / 12:39
George Ivașcu, ministrul Culturii
George Ivașcu, ministrul Culturii

George Ivaşcu, ministrul Culturii în guvernul Dăncilă, a vorbit despre momentele de dinaintea preluării acestei funcții.

"Nu știam decât că, începând cu anul acesta, România are șansa de a fi reprezentată într-un mod deosebit, special și unic. Respectiv, în anul Centenarului, debutează și sezonul româno-francez, atât în România, cât și în Franța, apoi președinția Uniunii Europene (UE) la anul", a spus, într-un interviu acordat DC News, George Ivașcu.

"Știam că sunt lucruri importante. M-au pus în situația de a vrea să lucrez. Nu știam ce mă așteaptă, de abia acum am aflat", a mărturisit ministrul Culturii.

În cadrul interviului acordat DC news, a spus că a venit timpul să privim spre viitor.

Cine este George Ivașcu 

Născut în 15 februarie 1968, în București, George Ivașcu este actor. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, cunoscut astăzi ca UNATC, în anul 1993.

În cei peste 25 de ani de carieră a jucat pe scene importante din București și din țară. În 1993 a fost angajat la Teatrul de Comedie. În 1996, a jucat la Teatrul Național "I.L. Caragiale", București (TNB).

Este conf.univ.dr. la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din București.

[citeste si]

Din 2007, a fost managerul și fondatorul Teatrului Metropolis din București. A susținut, din această calitate de manager cultural, tinerele generații. În egală măsură, a fost preocupat de memoria artiștilor consacrați de teatru și de film.

VIDEO

Umăriți mai jos interviul cu ministrul George Ivașcu: