George Copos, victorie la CEDO împotriva abuzurilor din justiţie. Bogdan Chirieac: Nu așteptați dreptate în România. Nu avem încotro

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV după ce în cursul zilei de astăzi CEDO a dat un verdict în dosarul Loteria I. Investitorul George Copos a câştigat lupta cu abuzurile din justiţie. 

”CEDO i-a dat dreptate lui George Copos în dosarul Loteria I. Omul era vice prim-ministru, l-au condamnat la patru ani de închisoare cu executare, iar astăzi CEDO a spus că e o porcărie totul, nu există latură penală. Astăzi CEDO a dat sentința. Mai departe, statul român, a făcut și o ofertă: nu vrei să ne împăcăm că ”ți-am spart capul”, îți dăm 7.000 de euro și gata. Firește, Copos a refuzat. Deci nu așteptați dreptate în România. S-a încercat schimbarea legilor, nu s-a reușit. Ele servesc sistemului. Nu avem încotro”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

CEDO a oferit șansa ca George Copos și Guvernul să ajungă la o înțelegere în cauza în care afaceristul a dat în judecată statul român după condamnarea definitivă din 2014. 

VEZI ȘI: George Copos, victorie la CEDO împotriva abuzurilor din justiţie. Statul, de acord cu o înţelegere amiabilă. Suma propusă, ridicolă

Mai multe despre decizia CEDO puteţi citi AICI. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel