EXCLUSIV  George Copos, donație de zeci de milioane de euro pentru Sectorul 1. Tudorache, dezvăluire-bombă

George Copos
George Copos

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, face o dezvăluire-bombă în cadrul interviului acordat DCNews. 

Este știrea zilei în România! George Copos donează 5 hectare de teren Primăriei Sectorului 1, loc în care primarul Daniel Tudorache a decis să construiască o nouă Sală Polivalentă.

Vreau să vă dau o informație în exclusivitate. Primim o donație de 5 hectare în nordul Bucureștiului, exact pe malul Lacului Grivița. Mai concret, în spatele Bazei Pro Rapid, pe care o vom administra din luna februarie. Pe acel teren de 5 hectare vom face o Sală Polivalentă, vom începe cât de repede putem lucrările. Va fi o Sală Polivalentă care să înlocuiască Sala Polivalentă care ne-a desfătat atâția ani, mă refer la Sala Polivalentă din Tineretului. Vreau ca locurile să ajungă până la maximum 20.000. Vreau ca Sectorul 1 să fie un model de bune practici.

Îi mulțumesc pe această cale celui care ne face această donație, mă refer la George Copos. O spun pentru că, vă dați seama, când cineva îți donează 5 hectare, știți cum e, eu o iau gratis ca primărie, nu dau niciun ban. Îi mulțumesc pentru cele 5 hectare, zilele acestea trebuie să facem actele. Face un lucru  bun pentru Sectorul 1.  El a câștigat foarte mult din sport ca imagine și el trebuie să și întoarcă ceva înapoi. Ieri am bătut palma printr-o strângere de mână, doar mai trebuie să facem actele, a dezvăluit Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, pentru DCNews.

Urmărește întregul răspuns în VIDEO de mai jos

Vezi și: Primăria Sectorului 1, atacată de hackeri. Tudorache: Am sesizat DIICOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel