George Buhnici, prins în offside pe trecerea de pietoni. Imagini pe care le vrea șterse

George Buhnici
George Buhnici

Jurnalistul George Buhnici a fost pus într-o situație neplăcută, din cauză că a parcat pe trecerea de pietoni. 

George Buhnici nu s-a gândit deloc că mașina lui, Tesla model 3, va ajunge pe internet, după ce a parcat prost. Pe o trecere de pietoni. 

Fotografiile cu maşina lui George Buhnici parcată aiurea au fost postate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 decembrie, pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou", însoţite de mesajul „Lasă-ne o adresă la care îţi putem trimite nişte baterii alcaline. Pentru bun-simţ, nu pentru Tesla".

Jurnalistul și-a cerut scuze

„Vă mulţumesc pentru civilizaţia prin mustrare publică. Îmi asum vina şi îmi cer scuze. Ca să fie complet, am dat share pe Facebook să vadă toată lumea cum nu se parchează", a scris George Buhnici la postarea de pe pagina "Ai parcat ca un bou". Motivul a fost că oprise pentru puţin timp pentru a ridica o comandă de mâncare.

La aproximativ trei ore după publicarea mașinii lui Buhnici, postarea a dispărut de pe Facebook. Administratorii paginii "Ai parcat ca un bou" au revenit cu o nouă postare în jurul orei 15.00, în care explicau dispariția postării. 

Mesajul a fost şters de reprezentanţii Facebook, ca urmare a încălcării unor reguli referitoare la hărţuire. Şi această nouă postare a dispărut la câteva minute după ce a fost încărcată. 

(w670)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel