Geoffrey Rush, reacție la acuzațiile de hărțuire

Actorul australian Geoffrey Rush, recompensat cu Oscar pentru rolul din 'Shine' (1997), a negat acuzaţiile formulate de colega sa Yael Stone potrivit căreia acesta ar fi dat dovadă de un comportament inadecvat faţă de ea în timpul repetiţiilor la o piesă de teatru, cu opt ani în urmă, informează DPA.

Stone, care poate fi văzută în prezent în serialul Netflix 'Orange is the new black', susţine că Rush a dansat nud în faţa ei, i-a trimis sms-uri cu conţinut intim explicit şi s-a folosit de o oglindă pentru a o urmări în timp ce făcea duş în perioada în care jucau în 'Diary of a Madman' ('Jurnalul unui nebun') pe scenele din Sydney şi New York în 2010 şi 2011. Actriţa australiană în vârstă de 33 de ani a făcut aceste dezvăluiri incendiare într-un interviu acordat publicaţiei americane New York Times şi la televiziunea australiană ABC. Într-o declaraţie oferită luni de avocaţii lui Rush, actorul a negat că s-ar fi comportat inadecvat faţă de colega sa şi a precizat nu a dorit niciodată să îi provoace vreo neplăcere.

Actorul respinge acuzațiile

'De la început trebuie să clarific faptul că acuzaţiile de comportament inadecvat formulate de Yael Stone sunt incorecte şi, în unele cazuri, complet scoase din context', a declarat Rush. 'Cu toate acestea, în mod clar Yael a fost deranjată în unele momente de entuziasmul însufleţit pe care-l pun în general în munca mea', a explicat el. 'Regret sincer şi profund dacă i-am provocat vreo neplăcere. Nu a fost, cu siguranţă, intenţia mea', a subliniat cunoscutul actor, precizând că respinge orice comportament care ar putea fi considerat hărţuire sau intimidare. La începutul acestui an, Rush a dat în judecată ziarul The Daily Telegraph (Sydney) pentru defăimare după publicarea unor declaraţii în care actorul era acuzat de comportament inadecvat de către un tânăr coleg dintr-o altă producţie.

VEZI ȘI:

Cuvântul care distruge Google: îl scri şi dispare pagina

Consilier PSD, scene senzuale. Ioana Marinescu: Am realizat că, dacă aș muri, aș regreta că nu am făcut-o! video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel