Geoană, îndurerat: Am o lacrimă în fiecare zi

Mircea Geoană
Mircea Geoană

Mircea Geoană a vorbit, joi, la emisiunea Punctul de Întâlnire, despre una dintre frământările pe care le are de o bună perioadă de vreme.

Mircea Geoană a declarat, joi, că simte o mare tristețe în fiecare zi când vede cum imaginea României este terfelită în presa internațională și în instituțiile insternaționale. Diplomatul consideră că vizita secretarului general al NATO în România a adus o lumină pozitivă.

Citește și: Tăriceanu: "Mă gândesc serios la o candidatură la prezidențiale". Ce spune despre PSD

"Piatră pe piatră nu mai rămâne"

"Această zi la București, pe mine m-a uns pe suflet. Eu am o lacrimă în fiecare zi când văd cât de proastă este reputația României, că mai apar cinci articole proaste despre noi, că nu știm să ne apărăm interesele, că ne dăm singuri unii altora la picioare. Dar astăzi a fost o zi bună și cred că indiferent de preferință politică, indiferent de orice altceva să spunem bravo, băieți, bravo Ministerul de Externe, bravo, MAPN. A văzut că suntem o țară așezată, că suntem o țară rânduită, o țară care are niște insituții care funcționează. Competiție electorală va fi. Doi ani de zile de campanie electorală în România, piatră pe piatră nu mai rămâne, dar sunt câteva instituții care trebuie lăsate să își facă treaba, iar armata este cea mai importantă dintre acestea", a declarat Mircea Geoană.

Citește și: UPDATE Sinucidere la metrou, la Apărătorii Patriei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel