Geoană, "forțat" de criza imobiliară să mențină casa RA-APPS

geoana
geoana

Fostul ministru de Externe Mircea Geoană a susținut, duminică, într-o intervenție la Realitatea TV, că motivul pentru care locuiește în continuare într-o vilă de protocol RA-APPS este și "criza imobiliară", dar intenționează să rezolve problema.

Mircea Geoană ar fi trebuit să se mute încă de acum un an din casa de protocol din Cucu Starostescu, după ce a fost înlocuit de la şefia Senatului,scrie gandul.info. Senatorul susține, însă, că este interesat să găsească o rezolvare a problemei și, imediat, ce va identifica o soluție, va elibera vila de protocol.

"Sunt în acest moment în căutarea unei rezolvări. Am mai încercat, dar poate şi criza imobiliară a avut un rol. Doresc să o părăsec de îndată ce găsesc o altă soluţie. Şi eu sunt interesat", a declarat Geoană într-o intervenţie la Realitatea TV, explicând că chiria pe care o plătește este una "considerabilă".

"Plătesc o chirie considerabilă. Aş putea să plătesc o rată la casă cu aceşti bani. Cu toate angaralale, e undeva spre 3000 de euro pe lună", a adăugat Geoană.

Săptămâna trecută, premierul Victor Ponta a anunțat că “Pe site-ul Guvernului va fi publicată lista completă a tuturor celor care beneficiază de locuinţă de la RA-APPS, ce suprafaţă are locuinţa şi cât plătesc", pentru o mai mare transparență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel