Gent - Viitorul, azi în Europa League. Hagi vrea revanșa după umilința de acum 5 ani

Gică Hagi speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă în meciul de azi Viitorul - Gent, bazându-se pe experiența acumulată.

Gică Hagi a explicat cum crede el că va reuși un meci bun în fața belgienilor, care i-au învins în urmă cu 3 ani cu un usturător 5-0: 

"Pentru mine contează ştiinţa şi informaţia. Noi suntem pregătiţi de meci, ştim foarte multe despre ei, ei ştiu foarte multe despre noi. Nu a contat cu nimic. Singura problemă este că nu am găsit loc la hotel, să stăm în Gent. Nu e vina noastră, aşa a fost. Temperatura e şi pentru noi, şi pentru adversar. Nu contează! Trebuie să joci fotbal în orice condiţii, trebuie să o faci mai bine ca adversar, trebuie să fii mai iute. Şi pentru noi, şi pentru ei va fi cald", a spus Hagi, la conferinţa de presă de înaintea meciului cu Gent.

Mai multă experiență

"Suntem încântaţi, fericiţi că jucăm încă odată în Europa. Am căpătat şi noi mai multă experienţă faţă de ceilalţi ani. Suntem în formă, aşa cred eu, am început campionatul foarte bine. Va fi o dublă deschisă, şi nouă ne place să jucăm fotbal, şi adversarul este foarte bun. Suntem conştienţi că suntem într-un meci european şi sperăm ca de data această să fie un rezultat mult mai bun faţă de cum a fost ultima oară aici. Sperăm să facem o prezenţă foarte bună"

Gent - Viitorul se joacă azi, de la ora 21.30, în turul 2 preliminar al Europa League, iar belgienii sunt văzuți favoriți. Gică Hagi este încrezător că echipa sa poate face o figură frumoasă, sperând să își ia revanșa după umilința din meciul jucat pe 28 iulie 2016, atunci când Gent s-a impus cu 5-0 în turul 3 Europa League.

Citește și: Televizare Liga Campionilor și Europa League. Unde vedem meciurile echipelor românești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel