Genk, echipa lui Ianis Hagi, nu va conta o perioadă îndelungată pe portarul Danny Vukovic

KRC Genk, campioana Belgiei, nu va conta o perioadă îndelungată pe portarul titular Danny Vukovic, care s-a accidentat la antrenamentul de marţi, a anunţat noua echipă a fotbalistului român Ianis Hagi.

Danny Vukovic, un australian în vârstă de 34 de ani, a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile la piciorul stâng şi a fost operat. "O lungă perioadă de inactivitate îl aşteaptă pe Vukovic înainte de a putea relua antrenamentele", a scris clubul într-un comunicat citat de site-ul radioteleviziunii RTBF.

Goalkeeperul a jucat 37 din cele 40 de meciuri disputate de Genk în sezonul trecut. Accidentarea suferită l-ar putea face să lipsească minimum şase luni de pe gazon, el urmând să piardă meciurile din grupele Ligii Campionilor.

Absenţa lui Vukovic este o lovitură grea pentru noul antrenor al lui Genk, Felice Mazzu, care trebuie să găsească un înlocuitor. În lotul echipei mai sunt trei portari tineri: Nordin Jackers (21 de ani), Gaetan Coucke (20 de ani) şi Maarten Vandevoordt (17 ani).

În startul acestui sezon, Vukovic a apărat în Supercupa Belgiei (3-0 cu KV Mechelen) şi în prima etapă de campionat (2-1 cu Kortrijk). În meciul cu Kortrijk, golul victoriei a fost reuşit de Ianis Hagi, la prima atingere de balon după ce fusese introdus de două minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel