Genk, doar o remiză cu Ianis Hagi titular. Ratarea care putea aduce trei puncte

Sebastian Florea / 03 oct 2019 / 08:10
Ianis Hagi. foto: frf.ro
Ianis Hagi. foto: frf.ro

Genk a jucat cu Napoli din UEFA Champions League, iar Ianis Hagi a jucat titular.

Ianis Hagi a ratat ultima mare ocazie a lui Genk, în duelul cu Napoli din UEFA Champions League, scor final 0-0. Pe finalul meciului, românul a ratat o ocazie imensă, care ar fi pututu aduce trei puncte pentru echipa sa.

Felice Mazzu, antrenorul celor de la Genk, consideră că au reușit un rezultat bun: "Să smulgem un punct împotriva lui Napoli, după pedeapsa cu Salzburg, este un rezultat bun. E păcat că nu am marcat la ocaziile avute. Dacă Ianis transforma în gol acea ocazie de la final, ar fi fost mai mult de un punct. Napoli a avut și ea ocazii, deci putem fi mulțumiți cu rezultatul. Ce mă satisface este mentalitatea pe care au arătat-o jucătorii. Dorința de a arăta că sunt la același nivel", a spus Mazzu, după meciul cu Napoli.

Genk - Napoli 0-0

 

Ianis Hagi a avut șansa victoriei, în meciul pe care Genk și Napoli l-au terminat indecis. Jurnaliștii de la Footballitalia au titrat că "Ianis Hagi o iartă pe Napoli", au scris italienii pe cronica meciului disputat în Belgia, care îl putea transforma pe Ianis într-un erou dacă înscria. Internaționalul român a șutat de la 11 metri, incomodat de un adversar, iar mingea a trecut pe lângă poartă.