Genk, doar o remiză cu Ianis Hagi titular. Ratarea care putea aduce trei puncte

Ianis Hagi. foto: frf.ro
Ianis Hagi. foto: frf.ro

Genk a jucat cu Napoli din UEFA Champions League, iar Ianis Hagi a jucat titular.

Ianis Hagi a ratat ultima mare ocazie a lui Genk, în duelul cu Napoli din UEFA Champions League, scor final 0-0. Pe finalul meciului, românul a ratat o ocazie imensă, care ar fi pututu aduce trei puncte pentru echipa sa.

Felice Mazzu, antrenorul celor de la Genk, consideră că au reușit un rezultat bun: "Să smulgem un punct împotriva lui Napoli, după pedeapsa cu Salzburg, este un rezultat bun. E păcat că nu am marcat la ocaziile avute. Dacă Ianis transforma în gol acea ocazie de la final, ar fi fost mai mult de un punct. Napoli a avut și ea ocazii, deci putem fi mulțumiți cu rezultatul. Ce mă satisface este mentalitatea pe care au arătat-o jucătorii. Dorința de a arăta că sunt la același nivel", a spus Mazzu, după meciul cu Napoli.

Genk - Napoli 0-0

Ianis Hagi a avut șansa victoriei, în meciul pe care Genk și Napoli l-au terminat indecis. Jurnaliștii de la Footballitalia au titrat că "Ianis Hagi o iartă pe Napoli", au scris italienii pe cronica meciului disputat în Belgia, care îl putea transforma pe Ianis într-un erou dacă înscria. Internaționalul român a șutat de la 11 metri, incomodat de un adversar, iar mingea a trecut pe lângă poartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel