Gelu Vișan: Traian Băsescu, un îngeraș pe lângă Klaus Iohannis

Gelu Vișan, unul dintre lideri PMP, susține că fostul președinte Traian Băsescu a fost un îngeraș pe lângă succesorul acestuia la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis. 

Declarația a fost făcută, marți după-amiază, la România TV, în cadrul unei emisiuni în care se discuta despre noul Cod Fiscal. 

"Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că a plagiat de la Traian Băsescu atunci când a convocat un CSAT în secunda în care premierul pleca din țară", i s-a adresat la un moment dat moderatoarea emisiunii lui Gelu Vișan, politicianul replicând imediat: "Nu, nu există comparație între Klaus Iohannis și Traian Băsescu, pentru că dl președinte Traian Băsescu a fost un îngeraș pe lângă ceea ce ne-a arătat până în momentul acesta Klaus Iohannis".

Ponta îl critică pe Iohannis și îl laudă pe Băsescu

Vișan a continuat susținând că, "adoptarea Codului Fiscal, cu reducerea TVA, a devidendelor este un act de patriotism. Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că a trimis un Cod Fiscal înapoi fără să explice de ce. Aici nu este vorba de o problemă politică, ci de o relansarea a unei gândiri economice în România. Ori, cred că la ora la care discutăm, cel care are mari probleme este dl Klaus Iohannis, nu Victor Ponta. Pentru că Victor Ponta dacă a luat decizia să nu demisioneze, și în ceea ce mă privește dacă va fi scos afară de DNA mi se pare o mare lovitură dată democrației, ori, din punctul acesta de vedere, Klaus Iohannis va trebui să-și armonizeze cu partidul său ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Gelu Vișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel