Gaz Metan Mediaş - Dunărea Călăraşi, rezutat final, Liga I

Fotbal
Fotbal

Gaz Metan Mediaş și Dunărea Călăraşi au terminat la egalitate în meciul de sâmbătă.

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate cu Dunărea Călăraşi, 0-0, sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat. Cele două echipe s-au anulat reciproc în cea mai mare parte a timpului, nivelul jocului fiind unul modest, cu multe erori tehnice.

Gaz Metan a avut cele mai bune ocazii în debutul partidei, prin Mario Rondon (2) şi Nasser Chamed (5), dar portarul Nicolai Calancea a fost la post de fiecare dată. Cea mai bună situaţie a oaspeţilor a fost irosită de Aymen Souda (40), rămas singur cu portarul Răzvan Pleşca. Medieşenii au cerut penalty în min. 58, când Gaston Mendy l-a faultat în careu pe David Caiado, dar arbitrul Lucian Rusandu i-a acordat cartonaş galben jucătorului portughez, pentru simulare.

Gaz Metan a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie, şase egaluri şi cinci eşecuri. Gaz Metan are un singur gol marcat în ultimele patru etape. Dunărea e neînvinsă de cinci etape, o victorie şi patru egaluri, fără a marca vreun gol în ultimele trei meciuri.

CS Gaz Metan Mediaş - AFC Dunărea Călăraşi 0-0

Stadion Gaz Metan - Mediaş

Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Vlad Bârleanu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ) - CCA, Aurel Beldeanu (Craiova) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel