Gavrilescu, protocol cu Parchetul. Constantin: Am fost surprins

Deputatul Daniel Constantin a precizat, luni, că ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat în februarie 2018 un protocol de colaborare cu Parchetul General.

El a menţionat că Gavrilescu este 'mâna dreaptă' a lui Călin Popescu-Tăriceanu, care s-a declarat împotriva acestor protocoale.'În privinţa protocoalelor de colaborare, eu am admirat iniţial ce spune domnul Tăriceanu că ne luptăm cu statul paralel, nu suntem de acord cu protocoalele în care se vorbeşte de echipe mixte (...) între SRI şi procuratură. Am fost surprins să ne ofere muniţie chiar domnul Dragnea, care ne-a spus zilele acestea că există un protocol semnat de mâna dreaptă a domnului Tăriceanu - doamna Graţiela Gavrilescu şi este pe site-ul Parchetului, semnat chiar în februarie 2018. Am văzut şi protocolul domnului Dragnea, care înţeleg că este unul tehnic, nu avem problemă cu astfel de protocoale. Dar doamna Graţiela Gavrilescu vorbeşte în acest protocol exact de ceea ce demonizează domnul Tăriceanu', a spus Daniel Constantin.

El a citat din protocol, care prevede 'constituirea de grupuri de lucru comune între procurori şi angajaţi în Ministerul Mediului sub coordonarea procurorilor'. 'Acesta este protocolul semnat de doamna Gavrilescu împotriva a ce spunea domnul Tăriceanu. Întrebarea este: Domnul Tăriceanu ştia de acest protocol? A girat domnul Tăriceanu şi ceea ce ne spune public este demagogie?', a adăugat Daniel Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel