Gary Neville dă vina și pe Arsenal: Emery este un antrenor de top. A lăsat în urmă o adunătură de jucători mediocri

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul fotbalist i-a luat apărarea lui Emery și a plasat o parte din vină și pe Arsenal.

Politica de recrutare „cu adevărat patetică" a lui Arsenal a jucat un rol mare în demiterea lui Unai Emery, consideră Gary Neville, conform Sky Sports.

Spaniolul a fost concediat de Arsenal săptămâna trecută, însă Gary Neville crede că vina nu a fost în totalitate a sa și că tunarii au adus jucători „de neantrenat".

„Nu a fost respectat în ultimele săptămâni, accentul și manierele sale au fost ridiculizate, acest lucru a fost destul de urât, realitatea este că el e un antrenor de top care nu a putut să se adapteze la un anumit tip de job. Sunt trist, evident", a spus Neville.

Unii jucători, de neantrenat

„Este o dezordine. Golul de săptămâna trecută, în care David Luiz încerca să se lupte cu Southampton, l-am văzut pe Mustafi, l-am văzut pe Sokratis, să fim sinceri – acești apărători sunt de neantrenat", a considerat Gary Neville.

„Nu știu cine este responsabil de recrutare în ultimii doi sau trei ani, au tăiat și au schimbat, au fost mulți fotbaliști noi aduși. Emery ar putea să plece chiar acum peste Canal, în după-amiaza aceasta, și să fie fericit că a lăsat în urmă ce a fost, pur și simplu o adunătură de jucători mediocri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel