Gareth Bale, mentor pentru coechipieri în partida decisivă cu Ungaria: „Să rămână calmi, să nu se piardă și să fie răbdători”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Galezul va ține discursuri înainte de partidă și pe parcursul meciului.

Gareth Bale le-a cerut coechipierilor săi mai tineri să „rămână calmi" și să „fie răbdători" în meciul decisiv cu Ungaria, conform Sky Sports.

Calificarea Țării Galilor este la mâna lor, datorită celor 8 puncte obținute în 4 meciuri, fiind la un singur punct în spatele locului secund, Ungaria.

Orice victorie este suficientă pentru ca galezii să meargă mai departe, iar învinsa se va alătura României în play-off-urile din Martie 2020.

Țara Galilor, în fața testului final

 

Meciul cu Ungaria este cel mai mare meci pentru unii tineri galezi, incluzându-i pe Ampadu de 19 ani și Daniel James de 22 de ani. Așadar, experimentatul Bale s-a grăbit să ofere sfaturi coechipierilor săi.

„O să le vorbim înainte să ieșim pe teren – în vestiare, le vom zice să rămână calmi, să nu se piardă și să fie răbdători", a zis Bale pentru Sky Sports News.

„Acesta este focusul nostru – răbdarea este cheia, nu ne putem frustra prea tare. Știm că echipele precum Ungaria frustrează alte formații, dar ne știm locul și trebuie să fim răbdători".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel