Gardoș, planuri mari la Craiova. Replică dură pentru contestatari

Fotbalistul Florin Gardoş (29 de ani), prezentat oficial, joi, la CS Universitatea Craiova, a declarat într-o conferinţă de presă că ar fi un lucru extraordinar să câştige titlul de campion cu gruparea olteană în actualul sezon.

„Am ales să vin la Craiova pentru că aici am fost dorit de toată lumea, de conducere, de antrenor, iar asta fost important pentru mine. Am rămas plăcut surprins de ceea ce se întâmplă la Craiova, pentru că la momentul la care am plecat eu din România lucrurile aici nu erau aşa de bine puse la punct. Să câştig titlul cu Craiova ar fi cea mai mare palmă dată celor care au spus că nu am jucat de 3 ani... Dar strict în ceea ce mă priveşte, eu îmi doresc să revin la forma de dinainte de accidentare şi să îmi ajut echipa cât mai mult. Să câştig titlul cu Craiova ar fi ceva extraordinar. Dar şi o clasare în primele două... sau chiar locul 3 pe care eu zic că nu avem voie să-l ratăm. De asemenea, Cupa ar fi ceva extraordinar, aşa că sunt multe obiective care se pot atinge. Eu promit tuturor că voi face tot ce îmi stă în putinţă să îmi ajut echipa şi să joc cât mai bine", a spus el.

Apt de joc


Fundaşul împrumutat de la Southampton a explicat că nu mai are probleme medicale de un an şi jumătate, dar a menţionat că nu ştie exact care este nivelul său din punct de vedere fizic.

„Eu sunt pregătit să joc cu Timişoara. Mi-e greu să îmi dau seama fizic la ce nivel sunt, pentru că ultimul meci l-am jucat în ianuarie pentru echipa a doua a celor de la Southampton. Nu am alt termen de comparaţie, aşa că nu ştiu care e nivelul meu în România. Normal că îmi pun întrebări despre forma mea fizică, nejucând în Anglia la prima echipă lumea nu mai ştie nimic despre situaţia mea. Dar eu de un an şi jumătate nu am mai avut niciun fel de problemă medicală. Am făcut pregătirea din vară cu Souhtampton, am jucat câteva amicale, iar în rest m-am antrenat normal cu echipa de Premier League", a precizat el.

Vrea să revină la națională

Gardoş a menţionat că în afară de CS Universitatea Craiova singurul club din Liga I care s-a arătat interesat de el a fost FC Viitorul. "Mi-aş dori foarte mult să revin la naţională. Ăsta este unul dintre motivele pentru care am ales să revin în ţară. Pentru că am avut şi alte variante, dar era foarte departe. Vreau însă să lămuresc un lucru: eu nu am discutat cu nimeni de la Steaua (n.r. - FCSB), nici în vară şi nici acum. Restul sunt poveşti. În perioada asta, din ţară, singurul om cu care am mai vorbit a fost Gică Hagi. Am luat în calcul şi varianta FC Viitorul. Am avut câteva discuţii cu dânsul şi vreau să îi mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-a dat", a afirmat Florin Gardoş.

"Mai am contract până în vară cu Southampton. Atunci voi lua în calcul orice variantă, chiar şi să rămân la Craiova. Am o înţelegere cu domnul Rotaru (Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, n. red.), i-am spus că dacă lucrurile merg bine iau în considerare să mai rămân. Nu mai e nicio clauză în contractul cu clubul englez, voi fi jucător liber din vară. În momentul de faţă salariul îmi e plătit şi de Souhtampton şi de Craiova, aşa se întâmplă la un împrumut", a adăugat fundaşul care va purta la CS Universitatea Craiova tricoul cu numărul 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel