"Games of Thrones", ultimul sezon. HBO, anunț

A fost anunțat când va fi lansat ultimul sezon ”Game of Thrones”!

Ultimul sezon al unuia dintre cele mai așteptate seriale, ”Game of Thrones”, respectiv sezonul 8, a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO în prima jumătate a anului 2019!

Deocamdată, producătorul american nu a anunțat exact în ce lună din 2019 va fi difuzat primul episod. Sezonul 8 al serialului va avea doar șase episoade, fiecare având o durată de aproximativ 2 ore. Regizorii celor 6 episoade vor fi: David Benioff, D.B. Weiss, Miguel Sapochnik și David Nutter. Producătorul nu a anunțat data exactă a lansării sezonului. 

Serialul este cel mai de succes program al HBO, fiind premiat cu "Emmy". De asemenea, serialul se laudă cu circa 30 de milioane de telespectatori in Statele Unite.

Weiss și Benioff, care au semnat și scenariul ultimului sezon, știu deja ce se întâmplă în fiecare scenă. Serialul este deja înaintea cărților, așa că va fi interesant  de văzut cele două perspective asupra finalului. Producția ultimului sezon a început in octombrie 2017. Unul dintre factorii pentru care filmările nu au început mai devreme este vremea, întrucat producătorii și-au dorit să prindă cât mai mult din sezonul rece. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel