”Game of Thrones”. Nouă serie inspirată din film, anunțul HBO: Distribuția, uluitoare

HBO a făcut un anunț despre noua serie inspirată de ”Game of Thrones”. 

Un oficial HBO a afirmat miercuri că s-au încheiat deja filmările pentru primul episod dintr-o nouă serie inspirată de "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor", anunță Reuters, potrivit Mediafax. 

Filmările au avut loc în Belfast, dar șefii HBO trebuie să vadă episodul înainte să se hotărască dacă vor aproba un prim sezon al seriei care ar surprinde evenimente de au precedat povestea din "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor". Proiectul o are în distribuție pe Naomi Watts și spune o poveste care precede cu mii de ani "Game of Thrones".

”Distribuția e uluitoare”

Șeful departamentului de programe și rețele de la AT&T Inc, compania care deține HBO prin Warner Bros, Casey Bloys, s-a arătat optimist: "Arată bine. Distribuția e uluitoare", a răspuns oficialul în cadrul unui eveniment al Asociațiilor Criticilor de Televiziune unde televiziunile prezintă viitoarele seriale.

Cel de-al optulea sezon al seriei "Game of Thrones" s-a încheiat în luna mai, mulți fani fiind nemulțumiți de finalul poveștii.

Aproape două milioane de persoane au semnat o petiție care solicita refacerea ultimului sezon. Totuși ultimul sezon a stabilit un record al nominalizărilor pentru premiile Emmy, adunând nu mai puțin de 32 de recomandări pentru reputatele premii de televiziune din 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel