Găman, transfer la FCSB

După mai multe încercări ratate în ultimii ani, se pare că Becali a reușit să rezolve astăzi transferul lui Valerică Găman.

FCSB a bifat primul transfer al iernii. Valerică Găman vine la echipa lui Gigi Becali pentru a întări compartimentul defensiv, după ce Artur Jorge, Larie și Momcilovic nu au confirmat în centrul apărării.

Becali a declarat că salariul lui Găman la FCSB va fi de 20.000 de euro pe lună. 

„Lui Găman îi dau 20.000 de euro pe lună. I-am zis să aleagă. Ori semnezi și îți dau 20.000 pe lună și rămâi liber când vrei, ori îți dau 100.000 de euro la semnătură și apoi dacă te vând iau eu banii. Îmi place de Găman pentru că oferă singuranță și are experiență. Mie îmi plac fundașii centrali care marchează goluri."

Vine Găman, pleacă Jorge

Valerică Găman și-a reziliat contractul cu turcii de la Karabukspor, după un și jumătate, echipă la care a fost coleg cu mulți români, printre care Torje, Dodel Tănase și Latovlevici . În vârstă de 28 de ani, Găman a mai jucat în Liga 1 la Universitatea Craiova, Dinamo București și Astra Giurgiu. Găman are 14 selecții la națională și un gol marcat.

Odată cu venirea lui Găman la FCSB, Becali anunță plecarea lui Artur Jorge.
„Artur Jorge nu rămâne la echipă. Pa, la revedere! Ce şanse să îi dai? L-a băgat pe Planic şi a rămas în echipă, că e fotbalist. Dacă vine o minge simplă şi tu o dai afară în aut, n-ai spirit de observaţie. A făcut multe greşeli Artur Jorge şi mi-am dat seama că nu e de Steaua. Nu l-am adus eu", a declarat Becali pentru DigiSport.

Jorge a fost adus de MM Stoica, a evoluat în doar 3 meciuri și a debutat la FCSB cu un autogol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel