EXCLUSIV  Galerie FOTO | Vacanța de 1 Mai pe Litoral - cele mai solicitate locații. Creșterea cererii, semnificativă

Se apropie minivacanța de 1 Mai, iar vânzările de pachete turistice sunt pe ultima sută de metri, ele fiind un reper pentru sezonul turistic 2019.

Vești bune pentru turismul românesc în anul 2019, deoarece vânzările în această perioadă de presezon sunt mai mari cu peste 34% comparativ cu aceeași perioada din 2018. De remarcat că vânzările aferente destinațiilor de pe Litoral au crescut cu 87% față de trimestrul I din 2018. Creșterea este susținută în continuare de acordarea voucherelor de vacanță în sistemul bugetar dar și de dorința turiștilor de a-și asigura vacanță încă de la începutul anului, pe de-o parte pentru a se bucură de locuri în stațiunile preferate, dar și pentru a beneficia de reducerile

Înscrierile timpurii, soluție pentru o vacanță liniștită

Având experiența anului 2018, când acei turiști care nu au cumpărat din timp nu au mai găsit disponibilități în locațiile dorite, în prima parte a anului 2019 un număr mare de doritori au ales programele Înscrieri Timpurii (Early Booking).

În prezent, cu o săptămână înainte de luna Mai, locurile sunt vândute în proporție de 60 % pentru destinațiile de pe Litoral, conform datelor turoperatorului Eximtur, iar estimările sunt că până la jumătatea lunii iunie disponibilitățile se vor epuiza pentru întregul sezon estival. Unele unități hoteliere au vândut întreagă capacitate în etapa Early Booking.

Creșteri ale vânzărilor pentru toate destinațiile turistice românești

Cele mai solicitate locații de pe Litoral:

Stațiunile Mamaia și Eforie Nord se află în continuare în topul preferințelor turiștilor români. În partea de nord a stațiunii Mamaia sunt foarte căutate noile unități hoteliere, deschise în ultimii ani. În alegerea sejurului din această stațiune, clienții pun accent pe facilitățile oferite de hotel (plajă proprie cu șezlonguri incluse, piscine, loc de joacă pentru copii).

Piscina, spa, baza tratament - Steaua de Mare

Piscina, spa, baza tratament - Steaua de Mare

În stațiunea Eforie Nord, sunt deosebit de solicitate unitățile hoteliere care oferă proceduri SPA și proceduri de tratament, precum Complex Steaua de Mare – Aqvatonic, Hotel Mirage, Hotel Traian sau Hotel Petrolul.

Vânzările aferente sejururilor în stațiunile Cap Aurora, Saturn și Venus sunt în creștere semnificativă pentru sezonul estival care va începe în scurt timp. În stațiunea Cap Aurora, două unități hoteliere, Mera Onix și California, s-au reprofilat și oferă servicii de cazare All Inclusive.

Regim All Inclusive Litoral 2019

La rândul lor, în stațiunile Venus și Saturn, creșterea se datorează faptului că unitățile hoteliere au fost supuse unui proces amplu de renovare care a dus la creșterea numărului de hoteluri de 3 și 4 stele.

Stațiunile Neptun și Olimp cunosc și ele o creștere a vânzărilor. Investițiile în infrastructură și în modernizarea unităților hoteliere au determinat un număr mai mare de turiști să aleagă aceste destinații.

Stațiunea Mangalia este în continuare preferată de familiile cu copii, deoarece este mai puțin zgomotoasă și toate hotelurile sunt aproape de plajă.

Exemple facilități și noutăți - hoteluri pe Litoral

Complex Steaua De Mare (hotel Delfin și hotel Meduza), Eforie Nord – Cazare și în regim All Inclusive, piscină exterioară, plajă proprie cu șezlonguri incluse.
Complex Steaua De Mare (hotel Aqvatonic), Eforie Nord – Cazare și în regim All Inclusive, plajă proprie cu șezlonguri incluse, cel mai modern SPA și piscină interioară. Hotelul a fost renovat în anii 2017-2018.

Complex Steaua de Mare, Eforie Nord

Complex Steaua de Mare, Eforie Nord


Hotel Paradiso, Mangalia: Începând cu sezonul 2019 hotelul oferă servicii All Inclusive, piscină și baza de tratament.

Hotel Paradiso, Mangalia

Hotel Paradiso, Mangalia


Hotel Decebal, Neptun. Hotelul oferă condiții excelente de cazare, are o grădina bine întreținută, piscină, loc de joacă pentru copii.

Hotel Decebal, Neptun

Hotel Decebal, Neptun


Hotel Phoenicia Luxury și Hotel Phoenicia Royal, Mamaia - Ambele sunt hoteluri de lux, nou construite, care oferă numeroase facilități pentru familii cu copii, piscine, tobogane, servicii de cazare All Inclusive, plajă proprie, entertainment pentru adulți și copii.

Hotel Phoenicia, Mamaia

Hotel Phoenicia, Mamaia

Hotel Phoenicia, Mamaia, camera 5 stele

Hotel Phoenicia, Mamaia, camera 5 stele

De remarcat că, gazda turului pe care l-am făcut pe Litoral, pentru a putea să vă prezentăm în exclusivitate aceste informații în acest presezon 2019, agenția românească Eximtur, oferă începând cu luna martie, în portalul propriu (www.eximtur.ro) un sistem de rezervări online care permite verificarea disponibilității, rezervarea în timp real și plata rezervării – cu card, prin virament bancar, cash și/sau cu vouchere de vacanță, după cum ne-a precizat și Mihaela Drăghici, directorul de comunicare al agenției.

Citește și:

Constanța: 40.000 de locuri de cazare, pentru turişti în minivacanţa de 1 Mai. Vezi prețurile

Minivacanţa de Paşte. Cât sunt dispuşi românii să cheltuie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel