Galeria lui Liverpool a ocupat Madridul. Imagini spectaculoase înaintea finalei UCL

Tottenham-Liverpool, finala Liga Campionilor. Bilete pentru fani foto: Liverpool @LFC - twitter
Tottenham-Liverpool, finala Liga Campionilor. Bilete pentru fani foto: Liverpool @LFC - twitter

De departe cel mai aşteptat meci de fotbal al sezonului, finala Uefa Champions League a început deja la Madrid. Pe străzile capitalei Spaniei, fanii lui FC Liverpool au aprins torţe şi au cântat pentru a le da de înţeles favoriţilor că îi susţin până la capăt. 

Se înfruntă o echipă considerată extrem de spectaculoasă, FC Liverpool, şi o echipă eficientă, Tottenham Hotspur, care s-a remarcat în special graţie puterii de a reveni în returul semifinalei cu Ajax Amsterdam. 

Tottenham a avut multă şansă în duelurile din sferturi, cu Manchester City, şi din semifinale, cu Ajax Amsterdam, şi nu trece printr-o perioadă foarte bună, având doar două victorii în ultimele opt meciuri oficiale. Liverpool este cotată drept mare favorită, având o cotă de 1,9 la 1 pentru victorie, faţă de 4,4 la 1, cât este cota lui Tottenham Hotspur.

Şi putem spune că englezii pornesc cu un avantaj încă de la cabine, fanii "cormoranilor" făcând show în Madrid încă de joi. Mii de susţinători ai lui Liverpool au invadat deja capitala Spaniei şi s-au ridicat la renumele avut, drept una dintre cele mai tari galerii de fotbal din lume.

Finala Uefa Champions League are loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22,00 şi se va disputa pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel