Galaţi: Autoutilitară căutată de autorităţile din Italia, descoperită de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, judeţul Galaţi, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia, condusă de un bărbat de 42 ani. 'Existând suspiciuni cu privire la autovehiculul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 23 septembrie 2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul este proprietatea unui vecin şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi', se arată în comunicat. În cauză, autoutilitara în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel