Galați. Percheziții de amploare. Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea şi Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat 20 de percheziţii în Focşani, Tecuci şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul General al Poliţiei Române, poliţiştii au surprins în flagrant delict două persoane în timp ce cumpărau substanţe etnobotanice de la un bărbat, de 30 ani, din judeţul Galaţi. 

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, au fost efectuate 20 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Focşani, Tecuci şi Galaţi, activităţi în urma cărora au fost ridicate 730 de grame de substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, grindere şi minicântare electronice, 2.850 de euro şi 1.200 de lei şi mai multe telefoane mobile. 

Marţi, şapte persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat, trafic şi consum ilicit de droguri şi de substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. 

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale în cauză. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel