Galați crimă. Și-a ucis fiul abia întors acasă

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea gălăţeană Umbrăreşti, a fost reţinut de poliţişti, după ce duminică seara şi-a ucis fiul, de 22 ani.

UPDATE: Bărbatul de 47 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări se pare că bărbatul, care consuma frecvent alcool, devenea deseori agresiv şi îşi bătea soţia.

Duminică seara între tată şi fiu a izbucnit un conflict generat de faptul că tânărul, abia venit acasă de la muncă din Italia, voia să îşi ia mama cu el în Italia. Tatăl a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fiul în inimă. 

Personalul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul tânărului. 

"Un echipaj al ambulanţei a fost solicitat să intervină duminică seara în localitatea Umbrăreşti, unde un tânăr de 22 de ani prezenta o plagă înjungiată în inimă. Avea o hemoragie puternică. A fost o singură lovitură, fatală. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind găsit decedat de colegii noştri", a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi. 

După comiterea faptei, agresorul a fugit, dar a fost prins de poliţişti. El şi-a recunoscut fapta, dar a declarat că şi-a înjungiat fiul după ce acesta l-ar fi lovit.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel