Gafă de proporții a jandarmilor la mitingul PSD. Se caută agresorul

Jandarmii au băgat în dubă pe cine nu trebuia! Oamenii legii au intervenit, dar au luat la anchetat pe victimă, și nu pe atacator. Acum, se caută agresorul. 

Potrivit România TV, jandarmii au dus victima la dubă pentru a o identifica, iar acum fac investigații pentru a-l identifica și pe agresor.

Scandalul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați, informează România TV.

Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Câteva zeci de susţinători ai PSD au participat, duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov, la o întâlnire de dialog social, la care au fost invitaţi şapte miniştri ai Cabinetului Dăncilă, o manifestare care a precedat Conferinţa judeţeană de alegeri a social-democraţilor braşoveni.

Incident la mitingul PSD


La finalul mitingului, un bărbat a fost condus de jandarmi la autospeciala prezentă în zonă pentru a fi identificat. Conform forţelor de ordine, bărbatul a fost implicat într-o agresiune şi ar fi fost întrebat dacă doreşte să depună plângere. Totodată, ulterior, jandarmii au precizat că cel în cauză ar fi fost parte vătămată şi că se desfăşoară în continuare acţiuni pentru identificarea agresorului. Cercetările au fost preluate de poliţişti.

La Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Braşov, în cadrul căreia urmează să fie reconfirmat în funcţie actualul preşedinte al filialei, senatorul Marius Dunca, acesta fiind singurul candidat, participă vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Vlad Oprea, al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, al Turismului, Bogdan Trif, al Culturii, Daniel Breaz, şi al Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, precum şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel