Gâdea - Vicol, replici. ”Aveți tupeu să faceți așa ceva?” video

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut o mărturisire, în direct, la Antena 3, în emisiunea pe care o realizează.

Mihai Gâdea a povestit cum a decurs un dialog cu avocata Laura Vicol în momentul în care i-a telefonat pentru a o invita pe Alina Bica, fostă șefă DIICOT, în emisiunea sa. Întâmplarea a avut loc în 2017.

”Cei care urmăresc emisiunea aceasta de mulți ani își aduc aminte care erau abordările mele în ceea ce o privește pe Alina Bica atunci când era șefa DIICOT. Interviul din 2017 începe printr-o relatare pe care am făcut-o. Povesteam atunci că am sunat-o pe avocata ei, pe doamna Laura Vicol, probabil singura care a decis să o apere pe doamna Bica. Am sunat-o pe Laura Vicol și i-am făcut oferta de a o aduce pe Alina Bica în emisiunea mea. Doamna Vicol a stat așa un pic și a zis: Dumneavoastră aveți tupeul să o invitați pe Alina Bica în emisiune? Dumneavoastră v-ați urcat cu picioarele pe ea.

Uneori, jurnaliștii fac acest lucru. Atunci când consideră că este de criticat... critică dur și aspru așa cum știți că o fac atunci când cred anumite lucruri. Așa am crezut și așa am făcut. Știți ce cred acum? Cred că la momentul când îi luam interviu și puneam toate întrebările legitime nu aveam toate datele problemei. Încă de pe atunci, așa cum se vede din interviu, mi se părea că este vorba despre o reglare de conturi (n.r. - cu referire la Kovesi). Aceasta este sintagma pe care cred că o putem folosi fără să greșim prea mult”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3. 

Iată interviul, din 2017, despre care vorbea Mihai Gâdea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel