Gâdea, tur de forță după mutările lui Iohannis și Dăncilă. Ce zic Alex Coita, Șerban Nicolae, Tudor-Tim Ionescu

Mihai Gâdea, Antena 3
Mihai Gâdea, Antena 3

Mihai Gâdea le-a adresat o serie de întrebări invitaților săi din platoul Antena 3 după conferințele de presă susținute, miercuri seară, de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

„Începem, în această seară, o analiză cu cei din platou. Cum ați cataloga mutarea președintelui Iohannis?", a întrebat Mihai Gâdea la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, după ce au fost difuzate părți din conferințele susținute miercuri seară de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. În cele ce urmează, vă prezentăm câteva răspunsuri.

„Neinspirată mutarea președintelui Iohannis. Astfel de dezbateri nu se fac în campania electorală, se fac în timpul mandatului", a spus Alex Coita. Mai departe, despre mutarea actualului președinte, Vladimir Ionaș a spus că a fost „aproape bună". Jelea a precizat ulterior: „Un pic mai mult decât aproape bună. A ridicat o parte din tensiunea acumulată prin refuzul dezbaterii și a capacitat o bună parte din propriul electorat".

„Antiromânism pe scurt", a comentat Șerban Nicolae. „Tardiv", a spus și Tudor-Tim Ionescu, adăugând: „După cinci ani de mandat în care conferințele de presă nu au făcut parte din agenda domnului Iohannis, vine să capaciteze electoral în acest moment".

Ulterior, Mihai Gâdea a întrebat și despre mutarea Vioricăi Dăncilă. Alex Coita a spus „neconcludentă", în timp ce Șerban Nicolae a făcut următorul comentariu: „Începutul ultimei runde de dezbateri, chiar dacă este sub formă de monolog, eu spun că va urma. Tot ceea ce va trebui spus în perioada următoare va fi spus". „Eu, în locul doamnei Dăncilă, m-aș fi dus la Modrogan, acolo la ușă, la poartă. Vreți o dezbatere, domnule Iohannis, sunt aici. Nu mă lăsați să intru? Atunci era interesant", a spus Tudor-Tim Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel