Gâdea și Vosganian, replici dure cu Hilde Brandl: Am tresăriri profesionale

Gâdea
Gâdea

Fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, susținea că procurorul Lucian Onea ar fi avut un comportament nefiresc în timpul anchetei făcute de magistrații de la DNA Ploiești.

”Avea poze din telefonul meu care îi plăceau, în al doilea rechizitoriu sunt foarte multe poze cu mine. Probabil că în fața instanței relevanța lor este că posed niște bijuterii, asta cred eu. Una din poze, una din favoritele lui, îmi spunea că îl înnebunește, n-avea niciun sens, era o poză instituțională. Erau poze cu mine din casă, de la percheziție, când stăteam pe pat, au făcut poze la toată casa, la grădină. Rechizitoriul asta era, de unde am avut bani să îmi fac o casă", a spus Ana Maria Pătru la Antena 3.

Mihai Gâdea a întrebat-o pe Hildegard Brandl cum vede acest caz, fiind și ea femeie.

"Nu doresc nimănui să treacă prin momente dificile. Nu sunt de profesie jurist și îmi este imposibil să-mi dau cu părerea. Nu pot să mă pronunț pentru că nu am auzit toate părțile. Eu cred că în România mulți oameni și-au făcut treaba pentru că de aceea țara s-a dezvoltat. În fiecare domeniu există greșeli și poate și abuzuri, dar acestea trebuie punctate local și punctual. Dacă la DNA Ploiești s-au făcut abuzuri...”, a spus liberala la Antena 3.

”Eu v-am arătat date din anchetă, iar noi vorbim despre ce faceți dumneavoastră din punct de vedere politic. Dacă țineți în brațe aceste abuzuri... cred că este datoria mea să vă întreb despre aceste lucruri. Ca o femeie să fie hărțuită, iar dumneavoastră să nu aveți suficientă înțelegere asupra acestei chestiuni... pe mine mă depășește”, a spus Mihai Gâdea.

”Eu am zis că punctual trebuie rezolvate lucrurile, dar nu trebuie să generalizăm”, a adăugat liberala.

Scandal și cu Varujan Vosganian

Apoi, Hildegard Brandl a avut un schimb de replici cu Varujan Vosganian, deputat ALDE, care i-a spus că acesteia că drama Nelei Secară, un om de afaceri care a petrecut zeci de zile în arestul preventiv, nu a sensibilizat-o.

"Spuneați că sunt șefa oamenilor de afaceri liberali, dar nu ați avut nicio tresărire când, un om de afaceri, femeie ca dumneavoastră, a fost tărâtă prin închisori, i s-a distrus afacerea, femeia s-a îmbolnăvit de cancer în închisoare, iar dumneavoastră nu aveți nicio tresărire”, a zis Varujan Vosganian, deputat ALDE.

”Eu am, în primul rând, tresăriri profesionale”, a zis liberala.

”Atunci tresăriți profesional!”, a spus parlamentarul ALDE.

”Nu mă bucur pentru răul nimănui. Faptul că sunteți agresiv verbal nu ajută la nimic. Aș aprecia mai mult respect”, a replicat liberala.

”Sunt foarte politicos”, a conchis Varujan Vosganian.

VEZI ȘI: Hildegard Brandl - Mircea Badea, scandal după o întrebare la Antena 3

 

EXCLUSIV Bombă detonată de OUG Toader pentru rejudecare. Răsturnare de situație pe scena politică


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel