Gâdea, reacție FABULOASĂ după rezultatul obținut de Clotilde Armand

Update 07:00: Victoria franțuzoaicei Clotilde Armand a fost doar pentru o noapte. PSD a câștigat și Primăria Sectorului 1. Daniel Tudorache este noul primar.

----

Din Franţa, via America, Clotilde Armand, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în urmă cu 20 de ani în România. Acum a reuşit - conform exit poll-urilor - să câştige Primăria Sectorului 1 din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, cu 31,4% din voturi.

Mihai Gâdea a spus că victoria de duminică seară este legată și de apariția ei la Antena 3, la o oră de maximă audiență.

"Votul pe care l-a obținut de Clotilde Armand la Sectorul 1 se datorează susținerii mele", a zis Mihai Gâdea glumind.

"Eu cred că apariția ei la televizor, în serile în care au fost niște audiențe uriașe, a făcut o diferență substanțială. După emisiunea de la Antena 3, am primit mesaje de la oameni care aveau alte opțiuni și care mi-au scris: 'după seara asta, mi-am schimbat opinia. Am găsit pe cineva care este mai bine decât ceea ce credeam eu'. Cred că este una dintre explicații', a mai zis jurnalistul.

Amintim că Mihai Gâdea și-a exprimat regretul că nu locuiește în Sectorul 1 pentru că ar fi votat Clotilde Armand și i-a spus lui Nicușor Dan că oameni ca el ar putea schimba ceva în politica românească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel