Gâdea, REACȚIE după rezultatul alegerilor prezidențiale-FOTO

Rezultatul alegerilor prezidențiale 2014 l-a făcut pe Mihai Gâdea să se gândească la Ion Rațiu și la convingerile sale. Realizatorul TV a postat și o fotografie emoționantă pe un cont de socializare.

VEZI ȘI: Băsescu: Vedeți-vă de emisiuni. Eu îmi văd de treaba mea

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine. Aceasta e esența democrației." Am găsit această fotografie cu Ion Rațiu, omul care a luptat o viață pentru libertate, pentru democrație, pentru țara sa și mă gândeam că îi evocăm aceste frumoase cuvinte doar când ne avantajează. Nu cred că domnul Klaus Johannis este pregătit pentru funcția de Președinte, dar respect opțiunea majorității.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, dezvăluire șoc: Ponta a fost sunat să-și recunoască înfrângerea

Speranța pentru un viitor așa cum îl visam, nu trebuie îngropată niciodată. Respirăm adânc și mergem mai departe împreună pe un drum aparent nou, iar timpul va decide dacă e cel corect", notează Mihai Gâdea.

Jurnalistul spune că va lupta în continuare pentru a le arăta românilor adevărul la Antena 3, indiferent de cine este la putere.

"Eu rămân același! Îmi știți convingerile, îmi știți atașamentul față de voi și față de echipa Antena 3. N-am să obosesc în lupta mea pentru libertate, nu voi abdica să-i apăr pe cei abuzați și nu voi înceta să spun adevărul", adaugă Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel