Gâdea, provocare pentru Hagi şi Popescu: Aţi face asta?

Mihai Gâdea a lansat o provocare pentru Gheorghe Hagi şi Gică Popescu în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei". Moderatorul Antena 3 i-a întrebat pe cei doi exponenţi de bază ai Generaţiei de Aur dacă ar accepta să preia frâiele fotbalului românesc, dacă politicienii le-ar cere asta. 

"Când ne uităm la ce s-a întâmplat la Euro U21, voi aveţi această reţetă de succes, şi nu pentru că aţi furat-o de la cineva, ci pentru că aţi lucrat cu cei mai buni, v-aţi confruntat cu cei mai buni şi i-aţi bătut pe cei mai buni. Vă întreb direct. Dacă nişte oameni luminaţi din această ţară ar veni şi v-ar spune, uite, pentru că aţi făcut lucrurile astea, nu aţi vrea să preluaţi frâiele federaţiei, să facem un proiect la nivel naţional, astea sunt resursele, de câţi bani aveţi nevoie, aţi accepta să vă angajaţi la acest proiect de dimensiuni naţionale? Ca principiu, aţi fi de acord ca reţeta pe care o ştiţi, care a ieşit în privinţa generaţiei voastre şi a unei generaţii ieşite din mâinile lui Gheorghe Hagi să fie extinsă la nivel naţional?", i-a întrebat Mihai Gâdea pe cei doi. 

Hagi: Important e să fim uniţi! 

"Îmi place să muncesc, să fiu aici, dar nu cred că facem bine să vorbim despre asta acum. Oricum eu muncesc pentru România, contează mai puţin la ce nivel de decizie sunt. Eu m-am înhămat acum zece ani la munca asta, să produc jucători. Cred eu că e total greşit să vorbim despre acest aspect, ci mai degrabă despre cei care au făcut performanţă. Cred că dacă vom avea grijă de ei, de această generaţie, au puterea să joace şi o finală, poate să o câştige. Sunt atât de mulţi oameni valoroşi în România, important e să fim uniţi. Acesta este gândul meu, succesul se construieşte, nu e de azi pe mâine. Trebuie construit de la bază!", a declarat Gheorghe Hagi. 

"Eu şi Gică suntem impreună în acest proiect fotbalistic care ar trebui să devină pilot pentru sportul din ţară. Dar cred că locul nostru este aici momentan, la Constanţa, unde vrem să ajungem la alţi parametri de performanţă. Părerea mea este că putem ajuta fotbalul şi din această poziţie!", a conchis şi cel poreclit Baciul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel