Gâdea, la Antena 3: Ți-am spus vreodată că te iubesc?

Scutaru Cristina / 06 Martie 2019 / 21:24
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a fost extrem de emoționat, miercuri seară, la Antena 3.

După ce Andreea Bălan i-a acordat un interviu, prin telefon, Mihai Gâdea i-a făcut o mărturisire emoționantă: ”Ți-am spus vreodată că te iubesc?”. Andreea Bălan, aproape fără cuvinte și foarte emoționată, i-a replicat: ”Nu mai știu”.

”Ce bine este când lucrurile se termină așa! Este foarte important să ai medici buni și spitale”, a zis Mihai Gâdea.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, după ce a făcut embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

După două zile, artista a vorbit pentru prima dată despre cum a fost salvată de la moarte. Andreea Bălan a dezvăluit din ce cauză i s-a oprit inima pentru un minut, dar și ce a simțit în momentul în care se afla pe masa de operație.

"Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul. Doctorii de la Sanador au luat deciziile cele mai bune, au făcut echipă și m-au salvat. Poate dacă nu eram aici și eram în altă parte... (...) Clara e atât de mititică și are păr des și brunet" a povestit Andreea Bălan.

"Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală. Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte. S-au strâns în sala de operații în zece minute (...) Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață" a spus Andreea Bălan la "Sinteza Zilei".