Urmărește emisiunea live


Gâdea, la Antena 3: Ți-am spus vreodată că te iubesc?

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a fost extrem de emoționat, miercuri seară, la Antena 3.

După ce Andreea Bălan i-a acordat un interviu, prin telefon, Mihai Gâdea i-a făcut o mărturisire emoționantă: ”Ți-am spus vreodată că te iubesc?”. Andreea Bălan, aproape fără cuvinte și foarte emoționată, i-a replicat: ”Nu mai știu”.

”Ce bine este când lucrurile se termină așa! Este foarte important să ai medici buni și spitale”, a zis Mihai Gâdea.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, după ce a făcut embolie amniotică în timpul operației de cezariană.

După două zile, artista a vorbit pentru prima dată despre cum a fost salvată de la moarte. Andreea Bălan a dezvăluit din ce cauză i s-a oprit inima pentru un minut, dar și ce a simțit în momentul în care se afla pe masa de operație.

"Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul. Doctorii de la Sanador au luat deciziile cele mai bune, au făcut echipă și m-au salvat. Poate dacă nu eram aici și eram în altă parte... (...) Clara e atât de mititică și are păr des și brunet" a povestit Andreea Bălan.

"Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală. Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte. S-au strâns în sala de operații în zece minute (...) Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață" a spus Andreea Bălan la "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel