Gâdea, în direct cu familia adoptivă a Sorinei: De ce ați făcut-o?

Antena 3
Antena 3

Mihai Gâdea, aflat în studioul Antena 3, a intrat, în direct, la televiziunea din Craiova pentru a discuta cu familia adoptivă a Sorinei, soții Săcărin.

”Sorina nu a dat semne că vrea adopția. (...) Sorina a spus că vă urăște pentru că vreți să o luați de la familia din Baia de Aramă. De ce ați mers mai departe cu un copil care nu dorea să fie adoptat de dumneavoastră? Dacă nu a dat niciun semn că vă dorește ca părinți, nu cumva e o acțiune împotriva Sorinei? Nu e niciun semn că v-a dorit ca părinte!”, a întrebat Mihai Gâdea.

”Orice copil normal nu are cum să-și dorească să plece cu cineva pe care abia l-a întâlnit pentru că acel copil cunoaște un singur loc. Șansele sunt ca și un copil din centrul de plasament să fi avut o reticență în a pleca. Nu a fost pregătit pentru adopție, ci împotriva adopției. Avem dovezi de la comportamentul copilului până la comportamentul acestei familii", a replicat mama adoptivă a Sorinei.

”Acest copil a refuzat adopția. (...) Nimeni nu are nimic cu ideea că vreți să adoptați un copil, dar există niște întrebări despre cum s-a făcut adopția. Aici nu e vorba că are cineva ceva împotriva voastră. Sunt aici niște întrebări care nu au răspuns acum în acest caz”, a mai spus jurnalistul.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici:

Fetiţa a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Şi vecinii au fost revoltaţi de această situaţie.

Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel