Gâdea: Este o veste extraordinară. Gest impresionant

După ce a avut-o invitată la Antena 3 pe Ana Maria, fetița a cărei mamă a făcut închisoare pentru că a furat mâncare, Mihai Gâdea a dat o veste bună.

"Este o veste extraordinară. Cineva îți donează întreaga lui bibliotecă, plină de cărți. Sper că este o veste foarte bine pentru tine. Ceea ce vreau să le spun celor de acasă este că bibilioteca și cărțile trebuie să stea într-o casă. Aceasta este cea mai mare problemă a Anei și a familiei sale. Cărțile sunt extraordinare, dar este nevoie de mult mai mult", a zis Mihai Gâdea.

[citeste si]

Ana Maria a venit în platoul Antena 3 alături de părinții ei pentru a povesti prin ce a trecut fiind departe de femeia care i-a dat viață.

În acest context, Mihai Gâdea a lansat un apel pentru a ajuta familia copilei care nu are unde să locuiască.

"Vreau să fac un apel personal. În lumea aceasta nu se moare de foame pentru că nu există mâncare. Se aruncă în fiecare zi sute de tone de mâncare doar în România. În România se moare de foame din lipsă de solidaritate. Sunt oameni care se află pe stradă nu pentru că nu ar fi suficiente case, ci din lipsă de solidaritate. Dacă este cineva care crede că poate ajuta această familie care se află pe străzi, îi rog să se implice", a mai zis jurnalistul. Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel