Urmărește emisiunea live


Gâdea, dezvăluiri: Firma lui Mircea Băsescu căra lăzi de armament

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, imagini în premieră cu marfa transportată de compania lui Mircea Băsescu, prin firma sa din Portul Constanța, scrie Antena 3.

"Vom face dezvăluirea anului. Astăzi vă voi arăta niște imagini colosale. Nu sunt cuvinte prea mari. De fapt, cuvintele nu pot cuprinde ce veți vedea în această seară", a spus Mihai Gâdea în debutul emisiunii sale.

"Firma Ice Age este firma prin care Mircea Băsescu a făcut multe lucruri. Acestea sunt câteva imagini cu lucrurile pe care angajații acestei firme au fost nevoiți să le transporte. Sunt lăzi de armament. Sursa care ne-a dat aceste imagini ne-a mărturisit că îi este foarte frică pentru că are familie, are copii. Este o sursă de încredere. În această seară fac un apel la autorități să-i protejeze pe oamenii care ar putea să fie afectați de mafia care a fost protejată de Traian Băsescu", a mai spus Mihai Gâdea, la Antena 3, arătând că este imposibil ca statul român să nu fi avut la cunoștință afacerile fratelui președintelui.

Potrivit analistului Bogdan Chirieac, ar fi vorba de cutii de muniție antitanc.

"Muniția de război nu se duce în curtea unui privat. Ea trebuie să stea sub pază, în unitățile militare", a precizat Răzvan Savaliuc, invitat la Antena 3.

În acest context, Mihai Gâdea a arătat că, în 2010, Mircea Băsescu a fost în centrul unui scandal în care era acuzat de trafic de armament. Mai exact, fratele fostului președinte era suspectat de reambalarea unei cantităţi de muniţie veche taiwaneză, destinată distrugerii în Bulgaria, şi de vânzarea acesteia către Angola.

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel