Gâdea, cuvinte de laudă la adresa lui Hagi și Popescu: Sunt foarte mândru

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Mihai Gâdea i-a avut invitați pe doi dintre exponenții Generației de Aur a fotbalului românesc, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu. Mihai Gâdea a atras atenția asupra reușitelor realizate de către aceștia, transmițându-le un mesaj special de apreciere.

Domnilor, în această seară, vreau să vă spun că am primit numeroase mesaje de la oameni cunoscuți sau mai puțin cunoscuți. Dacă ar fi să le sintetizez, mesajele spun așa Doamne, ce îi mai iubim pe acești oameni (nr. red Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi) pentru că sunt niște modele prin ceea ce au făcut în carierele lor, dar și ulterior. Să construiești de la zero, să devii un mentor după ce ați fost liderii unei generații fantastice. Asta nu este puțin lucru! Cred că știți și o voi mai spune și eu, încă o dată! Sunteți niște oameni cu totul speciali pe care personal îî admir și îi iubesc foarte mult. Este remarcabil ceea ce faceți. Sper ca munca voastră să fie înțeleasă de mulți alții, să înțeleagă că totul se construiește într-un mod serios dacă vrei să faci ceva serios, cu mult sacrificiu, cu iubire și pasiune. Sunt uluit de ceea ce ați reușit.  a spus Mihai Gâdea.

Ce au reușit acești oameni fără să îi ajute statul român. Unul dintre cei doi, primul căpitan străin de la FC Barcelona, chiar dacă își rezolvase problemele, își plătise prejudiciul, nu avea nicio vină, statul român i-a aplicat o lovitură cruntă, nedreaptă. Și cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a plecat capul în jos, nu s-au plâns, ci, în permanență, au construit din banii lor, din resursele lor, cu talentul și mintea lor. Sunt foarte mândru de ei și îi admir foarte mult. a concluzionat Mihai Gâdea.

Vezi și Gheorghe Popescu, interviu la Antena 3: S-a dovedit încă o dată! Trebuie să facem asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel