Gâdea, către Rareș Bogdan la Antena 3: Ce ați fi făcut, ca jurnalist, cu un astfel de politician? / Eram chiar mai virulent

Mihai Gâdea și Rareș Bogdan
Mihai Gâdea și Rareș Bogdan

Mihai Gâdea a lansat o provocare pentru Rareș Bogdan.

Ministrul propus pentru Lucrări publice, Dezvoltare și Administrație, Ion Ștefan, a primit un aviz negativ în comisiile reunite de administrație. Au fost 17 voturi pentru și 19 împotrivă.

Mihai Gâdea i-a adresat, miercuri seară, o întrebare lui Rareș Bogdan la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”.

„Vreau să vă întreb ceva. E cât se poate de simplu, nu mă îndoiesc că veți avea un răspuns clar. În situația în care dumneavoastră ați fi practicat, în continuare, jurnalismul, și ați fi avut un caz cu o propunere de ministru așa cum este domnul Ștefan – ascultați-mi întrebarea până la capăt, vă rog (n.r. Rareș Bogdan intervenise). Aveți un caz de felul acesta cu cineva care la Primărie declară că are o casă de 70 metri pătrați, în realitate fiind de 900 metri pătrați și asta se descoperă după aproape 20 de ani. (...) Când cineva are explicația că a ieșit casa mare pentru că s-a greșit grinda, ce ați fi făcut ca jurnalist cu un astfel de politician?", l-a întrebat Mihai Gâdea pe Rareș Bogdan.

„Vă spun cu sinceritatea omului care a făcut ceea ce faceți dumneavoastră. Nu aș fi procedat în alt fel decât procedați în seara aceasta dumneavoastră sau domnul Ciuvică. Din contră, s-ar fi putut ca eu, cu Oreste Teodorescu în studio, să fi fost chiar mai virulent decât domniile voastre. V-am răspuns cu sinceritate unei provocări ca de la foști colegi", a spus Rareș Bogdan.

„Atunci e simplu. Dacă ați fi criticat atât de sever, nu cred că puteți să luați apărarea unui om doar pentru faptul că astăzi sunteți politician", a spus, ulterior, Mihai Gâdea.

„V-am spus cu sinceritate și vă răspund în continuare cu sinceritate, domnule Gâdea. Permiteți-mă să adun toate datele. Promit că mâine seară, la ora 21.00, intru în direct cu dumneavoastră și vă spun după ce adun toate datele. Nu am niciun motiv să nu o fac", a precizat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel