Gâdea, către Pîslaru: Să vă cereți scuze că ați insinuat acest lucru despre mine!

Dragoș Pîslaru a fost invitatul lui Mihai Gâdea, joi seară.

„Sunt prima oară în emisiunea dumneavoastră. Să-mi permiteți, vă rog, să dau două mesaje foarte scurte. Primul, salutări tuturor românilor care ne urmăresc din partea alianței 2020 USR-PLUS. (...) Venim aici să vorbim cu dumneavoastră pentru că ne dorim unitate. (...) A fost un moment istoric la sfârșitul săptămânii. Noi nu vrem să guvernăm pentru ai noștri, versus ai lor, vrem să vorbim românilor pentru că ne pasă, avem și noi bunici, copii, familii, și suntem la fel cu toții, suntem români", a spus Dragoș Pîslaru, joi seară, la Antena 3.

Dragoș Pîslaru a continuat: „Cel de-al doilea mesaj: avem marea rugăminte către toți cei care încearcă să dezbine țara asta și cumva ne-au făcut în toate felurile în ultima vreme, ne-au insultat (...). În acest moment, avem un sfert din populație care ne sprijină". Ulterior, a zis: „Vă rog să nu mai jigniți acești oameni care au fost la Colectiv, care au fost în stradă".

Imediat a intervenit Mihai Gâdea, întrebându-l „cine a jignit”.

Gâdea: Să vă cereți scuze

La un moment dat, în urma replicilor, Mihai Gâdea a spus: „Pentru ce să-mi cer scuze? Știți că, după Colectiv, acest trust de presă a făcut un teledon unde s-a strâns peste un milion de euro? Știți care au fost eforturile despre care nu s-a vorbit? Dumneavoastră spuneți că am jignit pe cineva de la Colectiv? Am rugămintea să vă cereți scuze pentru faptul că ați insinuat acest lucru despre mine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel