Gâdea către Cioloș: Băi, mincinosule!

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Pe seama unei postări publicate de fostul premier Dacian Cioloș, Mihai Gâdea l-a făcut mincinos, în direct, la Sinteza zilei. 

"Doamnelor și domnilor, este un spectacol fabulos! În urmă cu două ore, Cioloș nu știa că, în această emisiune, vom prezenta acel document unde este semnătura sa pe proiectul de lege al lui Prună, ce este trimis de către Guvernul Cioloș, în baza semnăturii sale, la Senat. 

Probabil crede că se adresează proștilor


Cioloș nu știa că vom prezenta aceste documente, în această seară, motiv pentru care s-a afundat încă o dată. Că, până la urmă, dacă te urci pe cadavre ca să ajungi Prim Ministru, de ce ai mai avea o limită în a minți. Motiv pentru care publică pe Facebook, pune o ștampilă de propagandă pentru proști. Probabil crede că se adresează proștilor. Băi, mincinosule!", a declarat Mihai Gâdea. 

VEZI ȘI Sorin Grindeanu, două vești pentru Dacian Cioloș: Sunați-o pe Raluca Prună!

Iată postarea de pe Facebook a lui Dacian Cioloș:

"Stenograma ședinței de Guvern din 31 ianuarie 2017 arată că Executivul Grindeanu a adoptat pe repede înainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu și-l asumă. Legea a fost inițiată la propunerea lui Florin Iordache în aceeași zi în care a fost aprobată și celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o în Parlamentul în care Coaliția PSD-ALDE are majoritate.

PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor măsuri care au permis eliberarea a mii de condamnați înainte de termen. Comisia juridică a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusă de acelasi Florin Iordache, inițiatorul legii în Guvern.

Ministrul Tudorel Toader și propaganda PSD încearcă azi să arunce vina asupra Guvernului Cioloș, care propunea o cu totul altă formă a legii, fără legătură cu forma inițiată și adoptată de PSD.

#minciunaguvernează", a scris Cioloș. 

CITEȘTE ȘI CCR, decizie protocoale. Bogdan Chirieac: Este prioritatea zero

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel