Gâdea, anunț care l-a dărâmat de emoție! Veste colosală

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a anunțat o veste extrem de importantă, în direct, la Antena 3.

În luna septembrie, Mihai Gâdea a prezentat, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, cazul unui bărbat din Suceava, în vârstă de 41 de ani. Acesta a rămas cu ambele mâini amputate în urma unui accident. Atunci, jurnalistul a spus că bărbatul are nevoie urgent de două proteze. După ce a difuzat interviul, Mihai Gâdea a spus și faptul că cineva a sunat la Antena 3 pentru a anunța că donează peste 150.000 euro. Emoția l-a copleșit pe jurnalist care a dat vestea cu lacrimi în ochi. 

 

"Cineva care a văzut emisiunea și care m-a rugat să nu-i dau numele a zis că va plăti protezele. Tu probabil îl vei cunoaște, îl voi aduce la tine. Protezele costă 88.000 euro fiecare. Nu-l cunosc pe domnul care a donat. Am auzit de domnia sa de la un prieten de-al său. Domnul s-a uitat la noi și a zis că vrea să plătească ambele proteze", a zis Mihai Gâdea, în septembrie 2019.

Minunea s-a întâmplat! 

La 3 luni distanță, Mihai Gâdea a făcut marele anunț. Jian va avea, din nou, mâini!

'Ce vedeți acum sunt imagini cu Jian la clinica din Bologna, acolo unde probează și i se arată diverse proteze. Din acest moment, veți vedea, seară de seară, cu privire la ce înseamnă acest proces. (...) El vede pentru prima dată cum mâna, proteza respectivă, respectă comenzile pe care el ar fi vrut să le dea propriei mâini pe care a pierdut-o. Eeste o testare a nervilor. (...) Este o minune uriașă pentru care vreau să vă mulțumesc! Este una dintre cele mai frumoase minuni pentru acest Crăciun! Nu mă îndoiesc că sunt și altele, însă aceasta dvs. ați făcut-o posibilă! Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat și, în mod special, omului cu nume de arhanghel, care nu vrea să își dezvăluie identitatea! Este un om extraordinar, care astăzi a văzut aceste imagini și s-a emoționat până la lacrimi! Ce bucurie uriașă! Iată că vedem că nervii și comenzile funcționează! Proteza potrivită va veni pe mâinile lui în zilele următoare!' a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel