Gâdea a terminat-o cu un politician: Nu mai am niciun fel de relație

Nicolae Ionescu / 29 ian 2019 / 23:51

Mihai Gâdea a declarat, marți noapte, în emisiunea Sinteza Zilei, că a rupt definitiv legătura cu un renumit politician.

Mihai Gâdea a declarat că a rupt orice relație cu Crin Antonescu și nici nu va mai avea vreodată. Cu toate astea, jurnalistul a susținut că există posibilitatea ca fostul președinte al PNL să facă un scor acceptabil la alegerile europarlamentare.

Citește și: Bogdan Chirieac: Este știrea serii! Fac o dezvăluire

"Eu vă zic ceva. Eu nu mai am niciun fel de relație cu Crin Antonescu și nici nu o să mai am. Dar eu cred că sunt suficient de lucid să realizez faptul că dacă va candida, are șanse. Hai să fim drepți, în speța lui, situația e așa: el nu a zis buna ziua, sunt eu Crin Antonescu, fostul președinte al partidului, care a vrut să fie și la prezidențiale și vreau să fiu. Îl caută domnul Orban și îi spune: măi Crin, nu candidezi, că vrem să deschidem și noi lista cu tine? Crin: Domnule, dacă vreți, poate că vreau! După care domul Orban zice: De fapt, domnul Antonescu este cam de r...t. Păi stai domnule puțin, de ce îți bați joc de fostul președinte al partidului?", a declarat Mihai Gâdea.