Gabriela Zoană (PSD) - Mircea Badea, replici. ”Doamnă, uitați care e treaba. Ce ziceți de asta?”

Zoană - Badea
Zoană - Badea

Mircea Badea și Gabriela Zoană, fost europarlamentar PSD, au avut un schimb de replici la Antena 3.

Subiectul care a dus la o discuție în contradictoriu a fost gratuitatea pe tren dată studenților de PSD. Mircea Badea a citit, în pasa dintre emisiunile ”Sinteza zilei” și ”În gura presei” articolul publicat pe DC News vizavi de răspunsul pe care mi l-a dat un student după ce am abordat acest subiect - ”GRATUITATE TREN. Student, către "suferinzii" de stat jos: Salutări de la mare. Să vă plătiți biletul până când o să vă placă și cartea”.

Gabriela Zoană, fost europarlamentar PSD, a spus că nu este ceva rău ca studenții să fie ajutați. În replică, Mircea Badea a spus că tinerii care vor să meargă cu trenul trebuie să plătească biletul.

Iată replicile:

Gabriela Zoană: Realitatea este că nu găsești locuri la tren pentru că studenții pot să-și rezerve infinit locuri la tren.

Mihai Gâdea: Asta știți că dumneavoastră ați făcut să fie așa.

Mircea Badea: Da, da, așa este, PSD să se ducă până când l-oi chema eu.

Gabriela Zoană: Să știți că nu este vorba de dreptul care a fost acordat studenților. Este vorba de reaua credință a unora dintre ei pentru că folosesc abuziv acest lucru. Până la urmă nu este rău să ajutăm niște copii...

Mircea Badea: Ba nu, este vorba despre asta! Doamnă, uitați care este treaba: nimic nu este gratuit pe lumea asta! Nici locurile în tren! De exemplu, eu nu vreau să plătesc pentru studenți. Să se ducă dracului la muncă! Ce ziceți de asta? La muncă? Îi învățați milogi de tineri. Vrei să mergi cu trenul? Foarte bine, plătește-ți biletul! De ce să-i plătesc eu bilet studentului ca apoi să mai și scuipe?! Marș, tu, la muncă!

VEZI ȘI: Rinichi donat, "știre" îngrozitoare despre Sorina din Mehedinți, fetița adoptată în SUA. Revoltă pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel