Gabriela Zoană, mesaj pentru liberali: Rușine, Ludovic Orban!

Gabriela Zoană
Gabriela Zoană

Europarlamentarul PSD, Gabriela Zoană lansează un atac dur la liderii PNL.

"Partidul Popularilor Europeni (PPE) reprezintă cel mai numeros grup politic din cadrul Parlamentului European și cuprinde eurodeputați din cadrul mai multor formațiuni politice europene, între care și PNL. Ceea ce nu trebuie să uităm este faptul că eurodeputații PPE au inițiat și votat anul trecut, atunci când România își sărbătorea Centenarul, rezoluția împotriva României, un act care a fost votat in corpore de către europarlamentarii PNL. Acel vot a reprezentat cel mai perfid act de trădare a națiunii române din partea PNL. Cu prilejul acelui vot, PNL și-a demonstrat încă o dată statutul de executant supus al ordinelor primite din afara României, via PPE.

Cum arată trădătorii națiunii române

De altfel, purtătorul de cuvânt al PPE este europarlamentarul liberal Siegfried Mureșan, membru în PNL de anul trecut. Pentru că palma pe care au dat-o României în An Centenar nu a fost de ajuns, liberalii s-au gândit să își aducă la București stăpânii politici, pentru a face un joc de imagine în perspectiva alegerilor europarlamentare din luna mai. Dragi români, dacă doriți să vedeți cum arată trădătorii națiunii române, dar și stăpânii acestora din cadrul Parlamentului European, cei care inițiază și votează rezoluții împotriva țării noastre, dar și cei care ne blochează inițiativele pe care le avem în diferite comisii, la ordin, îi puteți vedea la Romexo, sâmbătă, 16 martie.

Cine participă la eveniment

Veți putea ”admira” personaje politice precum Klaus Iohannis, liderul de facto al PNL, supranumit și ”leneșul de la Cotroceni”, cel care nu dorește promulgarea legii bugetului, dând dovadă de un dispreț profund pentru mame, copii, salariați sau pentru economia românească. Veți putea vedea totodată personaje politice precum Ludovic Orban, liderul de jure al PNL, cel care a decis să dea încă o palmă României și să invite la București pe cei care au decis inițierea și votarea rezoluției împotriva României în cadrul Parlamentului European, dar veți putea vedea și personaje politice precum Manfred Weber, liderul PPE, creierul din spatele unor jocuri de culise anti-românești la nivelul Parlamentului European. Înțeleg dorința lui Ludovic Orban de a face un joc de imagine înaintea campaniei electorale pentru europarlamentare, dar a aduce la București pe cei care au decis anul trecut sancționarea României, reprezintă o palmă dată țării și românilor. Rușine, Ludovic Orban!", a transmis Gabriela Zoană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel